Comenzi → Apasati unul din butoane

Aplicatie Monitorizare rutiera GPS on line fara abonament

Sigla AC-DC echipamente electronice SRL

AC - DC echipamente electronice srl, Cluj-Napoca

Vizualizarea pe Google maps a pozitiei actualeSirurile de date GPS pentru etapa anterioara parcursa.Vizualizarea pe Google maps a etapei actuale de traseu, aflat in plina desfasurare.Vizualizarea pe Google maps a etapei anterioare de traseu.Vizualizarea pe Google maps a ultimelor etape de traseu.Sirurile de date GPS in cazul transmiterii alarmei SOS precizeaza ultimele coordonate cunoscute.

 

Nu exista abonament la furnizorii serviciilor GPS !

 

Aplicatia SCADA reduce considerabil costurile monitorizarii rutiere GPS on line si este utila persoanelor care isi monitorizeaza singuri autovehiculele supuse abuzurilor si riscului de furt.

 

Costurile minimizate provin doar de la cartela SIM.

 

Dispozitivul de urmarire GPS atasat autovehiculului are doua parti:

 

  Automatul programabil Mini PLC4404 GPRS

  Receptorul GPS Haicom 204 sau Haicom 206

 

Receptorul GPS prelucreaza date de la satelitii GPS si le transmite automatului programabil din secunda in secunda. Mini PLC4404 filtreaza si salveaza datele la intervale variabile de timp, astfel incat traseul parcurs se suprapune pe arterele rutiere ale hartilor Google Maps.

 

Utilizatorul transmite comenzi automatului programabil de la interfata grafica Dispatcher server PC instalata pe unul din computerele sale.

 

Dispozitivul de urmarire GPS isi desfasoara activitatile independent de Dispatcher server PC. Salveaza date GPS si transmite alarme SMS, Email.

Salvarea datelor GPS in fisier text

 

Salvam mesajul intr-un fisier .txt, servindu-ne de meniul File in Dispatcher server PC. Captura mesajului se face automat. Fisierele astfel salvate intra in componenta bazei de date proprii a utilizatorului.

 

Vizualizarea pe Google maps a pozitiei actuale

si a traseelor parcurse

 

Pentru a vizuala coordonatele pe Google map avem doua posibilitati. Fie accesam site-ul http://www.gpsvisualizer.com/map_input?form=google, fie apasam butonul Google map. Odata intrati pe site utilizam meniul Upload your GPS data here selectand fisierul text proaspat salvat si apasam butonul Draw The map.

Lansarea comenzilor Internet de la Dispatcher server PC

 

Deschidem Dispatcher server PC. De indata ce selectam comanda Get GPS Positions se deschide panoul comenzi GPS cuprinzand: Pozitia actuala, Etapa actuala si Toate etapele. Raspunsul la comenzi se face in timp real. Autovehiculul poate fi in plin trafic sau stationat.

 

Selectam si transmitem comanda Pozitia actuala. Dispozitivul GPS raspunde cu mesajul:

 

Revenim la Dispatcher server PC si lansam comanda Etapa actuala

Obtinem in mod similar traseul parcurs in etapa actuala aflata in plina desfasurare:

Si in final comanda Toate etapele furnizeaza traseele reunite:

 

 

Aplicatia este inclusa in pretul automatului programabil

Mini PLC4404.

 

Punerea in functiune a aplicatiei → .pdf

Vizualizarea pe Google maps a pozitiei in cazul transmiterii alarmei SOS.

Receptionarea mesajelor de alarma

 

Dispozitivul de urmarire GPS atasat autovehiculului este dotat cu un buton de panica SOS, care actioneaza una din intrarile digitale ale automatului programabil si genereaza transmiterea alarmei prin SMS si Email. Sunt transmise coordonatele geografice din acel moment.

In urma lansarii comenzii Etapa anterioara 1 se obtine traseul:

Nu exista abonament la furnizorii serviciilor GPS !

Aplicatia SCADA reduce considerabil costurile monitorizarii rutiere GPS on line si este utila persoanelor care isi monitorizeaza singuri autovehiculele supuse abuzurilor si  riscului de furt.

 

 

Aflam ca etapa actuala este in desfasurare cu viteza de 30 km/ora.

 

Sirurile $GPRMC cuprind cele mai recente perechi de coordonate. Aflam totodata ca a fost parcursa Etapa anterioara 1, finalizata cateva minute in urma. Noua comanda Etapa anterioara 1 este accesibila in panoul de comenzi GPS.

De indata ce selectam comanda Get GPS Positions se deschide panoul comenzi GPS cuprinzand: Pozitia actuala, Etapa actuala si Toate etapele.

 Raspunsul la comenzi se face in timp real. Autovehiculul poate fi in plin trafic sau stationat. 

Selectam si transmitem comanda Pozitia actuala. Dispozitivul GPS raspunde cu mesajul prezentat in figura.
AC-DC echipamente electronice SRL improspateaza frecvent fisierele disponibile pe site. Va invitam sa descarcati cele mai recente fisiere.